Brodering på tøj

Unik brodering på tøj og tekstil

Broderi Malou er et professionelt og kvalitetsbevidst broderi der tilbyder brodering på tøj. Vi tilbyder primært broderi til erhverv, hvor vi laver brodering af logo. Men tager også opgaver for de private som ønsker at sætte et personligt præg på deres tøj med en brodering af navn, bogstaver, mønstre eller hvad man nu ønsker.

Der er ikke en opgave der er for lille eller stor til os. Vi har moderne broderimaskiner som gør at vi kan leverer store partier af broderet tøj hurtigt og effektiv, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder at vi nemt kan håndterer flere hundrede brodering for de erhvervsdrivende med mange ansatte som skal have nyt arbejdstøj med broderi.

Brodering på mange typer tøj og stof emner

Vi laver broderinger på alle typer tøj, så uanset som du skal bruge brodering på skjorter, jakker, poloer, tasker, kasketter eller andet. Så kan vi tilbyde dig den helt rette løsning.

Når du skal have lavet broderi på dit tøj så yder vi altid grundig og professionel rådgivning så du er sikret et resultat du bliver glad for. 

Kontakt os for pris eller mere info

Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for dig eller få en pris på brodering af tøj, så kan du altid kontakte os via vores kontaktformular her på siden, eller give os et kald på 93 95 91 31.

Indhent GRATIS tilbud

Vil du vide mere?

Lad mig kontakte dig

Bliv kontaktet

Firmainfo

Broderi Malou
CVR: 36308060
Adresse: Foldgårdsvej 17,
6715 Esbjerg N

Åbningstider

Mandag  08.00-15.00

Tirsdag   08.00-15.00

Onsdag   08.00-15.00

Torsdag   08.00-16.00

Fredag     08.00-14.00