Arbejdstøj med trykt eller broderet logo

Hos Broderi Malou tilbyder vi arbejdstøj med tryk eller broderet logo. Giv dig og dine medarbejdere en professionel fremtoning og øg virksomhedens genkendelighed.

Et flot broderet eller trykt logo og firmanavn kan være med til at din virksomhed går fra ukendt til velrenommeret og velkendt i hele dit lokalområde eller på landsplan.

Styrk din identitet og branding 
med arbejdstøj med trykt logo og firmanavn

Kvalitets arbejdstøj med professionelt broderet eller trykt logo er med til at give en rød tråd gennem din virksomhed, og skaber en velkendt identitet når dine ansatte er i kontakt med jeres kunder.

Ud over en professionel fremtoning og styrkelse af jeres brand. Så fungere arbejdstøj med logo også som perfekt reklame når i er ude og udfører et godt stykke arbejde. Kunden ved godt hvem de handler med, men de forbipasserende ved det kun hvis jeres logo og firmanavn er pænt repræsenteret på jeres firmatøj.

Placer logoet hvor du ønsker på dit firmatøj

Når du får broderet eller trykt logo og firmanavn på dit tøj, er der mange forskellige muligheder i forhold til placering af logoet og firmanavn. Det kan designes helt efter jeres ønsker.

De mest almindelige placeringer er bryst, ryg og på låret. Men du kan også få sat det på læggen, baglommen og kraven. Derudover kan alle broderinger og tryk laves vandret, lodret og diagonalt.

Vi rådgiver altid omkring de bedste placeringer i forhold til synlighed, bedste resultat og styrken af det stof eller materiale produktet er lavet af.

Brodering og tryk på alle typer tøj

Vi er eksperter i tryk og brodering på tøj, derfor tilbyder vi ikke kun broderet logo på arbejdstøj til den kvalitetsbevidste håndværker. Vi tilbyder alle typer af profilbeklædning.

Så uanset om du skal have trykt eller broderet på skjorterjakkerpolo shirts, kasketter, huer eller andet, så kan vi tilbyde jer en flot løsning.

Vi gemmer logo så genbestilling af arbejdstøj er nem og hurtig

Når du kommer første gang skal vi have logoet tilsendt så vi kan registrere det og rentegne det hvis nødvendigt. Dette gøres imod betaling medmindre at i leverer logoet i helt rette fil formater.

Vi går ikke i gang med brodering eller tryk på jeres arbejdstøj, før at i har godkendt logoet.

Når i skal have lavet firmatøj næste gang, så er logoet allerede gemt i vores system så vi nemt og hurtigt kan producere det som i ønsker. 

Vi er meget stolte af at tilbyde hurtig levering på kun 5 arbejdsdage. Dette er selvfølgelig fra i har godkendt logoet. Hvis i har en hasteordre så tilbyder vi også ekspreslevering.


Tryk af logo og firmanavn

  • God til mindre og specifikke detaljer
  • Flot og glidende overgang i farven
  • Fungere perfekt til vandtæt tøj

Når vi laver tryk på tøj, så giver det et meget klart og detaljeret resultat. En af de klare fordele ved at bruge tryk til logo og firmanavn på jeres arbejdstøj er at der ingen begrænsninger er i forhold til farver, samt at det fungere helt perfekt til vandtæt tøj.

Brodering af logo og firmanavn

  • Meget lang holdbarhed
  • Brodering er stadig pæn efter gentagne vask
  • Er lysbestandig
  • Fungere til næsten alle tekstiltyper

Brodering af logo giver et meget eksklusivt resultat. Broderi har også den fordel at det er virkelig holdbart, og det holder sig pænt rigtig længe. I modsætning til tryk, så er brodering ideelt til strik og fleece produkter.