Professionelt broderet logo

Hos Broderi Malou har vi stor erfaring med at lave broderet logoer på diverse typer af beklædning og tekstiler. Når du bestiller brodering af logo hos os kan du forvente høj kvalitet, god service, hurtig levering, samt professionel og personlig betjening.

Et broderet logo giver en god signalværdi, og det er derfor vigtigt at få valgt de rette materialer og placering af logoet. Vi vejleder og rådgiver altid vores kunder igennem hele processen, så i får en brodering der passer perfekt til jeres profilbeklædning.

Et broderet logo sætter professionelt præg på din profilbeklædning.

Der er som sagt en fantastisk signalværdi i at lade sine ansatte gå med arbejdstøj med et broderet logo, da det skaber genkendelighed samt styrker firmaets brand. I forhold til tryk af logo vil brodering på tøjet give et utrolig eksklusivt udtryk. 

Der er dog andre fordele ved tryk af logo, Vi tilbyder begge services og hvis du er i tvivl om hvad der vil fungere bedst i forhold til det i ønsker broderet eller trykt på, så kommer vi altid med et godt og fagligt input.

Vi har maskinerne til at masseproducere broderet logoer på jeres arbejdstøjskjorterjakker eller poloer. Og vi kan derfor tilbyde hurtig levering af jeres produkter selvom det er hele firmaet der skal have nyt tøj.

Laver også tryk af logo

Udover brodering af logo på diverse former for arbejdstøj og profilbeklædning, tilbyder vi også tryk af logoer og firmanavne. Tryk er ideelt til dit tøj hvis du ønsker et meget detaljeret resultat eller hvis der skal gøres brug af mange forskellige farver og nuancer.

Vi er specialister i broderi, men hvis i ønsker tryk på tøj så kan vi også løse det uden problemer. Og på trods af vores primære ekspertise er inden for brodering og broderi. Så er vores tryk af logo i meget høj og professionel kvalitet.


Brodering af logo og firmanavn

 

  • Meget lang holdbarhed
  • Brodering er stadig pæn efter gentagne vask
  • Er lysbestandig
  • Fungere til næsten alle tekstiltyper

Brodering af logo giver et meget eksklusivt resultat. Broderi har også den fordel at det er virkelig holdbart, og det holder sig pænt rigtig længe. I modsætning til tryk, så er brodering ideelt til strik og fleece produkter. 

Tryk af logo og firmanavn

 

  • God til mindre og specifikke detaljer
  • Flot og glidende overgang i farven
  • Fungere perfekt til vandtæt tøj

Når vi laver tryk på tøj, så giver det et meget klart og detaljeret resultat. En af de klare fordele ved at bruge tryk til logo og firmanavn på jeres arbejdstøj er at der ingen begrænsninger er i forhold til farver, samt at det fungere helt perfekt til vandtæt tøj.