Få trykt eller broderet logo på jakken

Mangler du en jakke med logo som er broderet eller trykt på? Vi har stor erfaring med at leverer flotte jakker med logoer i høj og professionel kvalitet, med både brodering og tryk.

Vi har et stort netværk af leverandører og kan derfor tilbyde diverse typer af jakker med firmalogo.

Vores sortiment indeholder blandt andet, softshell jakker, veste, fleece, vinterjakker, dunjakker og meget mere. Uanset årstiden, så har vi jakken til jer.

Fælles for alle vores jakker er at de er egnet til en aktiv hverdag og med en høj komfort. Der er fokus på god isolering, åndbarhed og holdbarhed i alle vores jakker.

Vi tilbyder altid hurtig leveringhøj kvalitet og personlig service.

Logo på jakken gør at kunderne genkender dig

Dig og dine ansatte er ambassadører for virksomheden når i er ude ved kunderne, så hvorfor ikke pynte jeres jakker fint med et logo så kunderne nemt kan genkende jer og nemmere husker jer og jeres firmalogo næste gang de mangler en med jeres ekspertise.

Skal vi lave tryk eller brodering af logo på jeres jakker?

En jakke med broderi eller trykt logo er altid noget som du kan bruge, uanset branche. Giv dine kunder noget at genkende dig på og send et seriøst budskab.

Kontakt os for at få et tilbud på jakke med broderet logo, eller tryk hvis det er det som i ønsker. Ring på 93 95 91 31 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at skabe det perfekte arbejdstøj med brodering til dig og din virksomhed.