Få en polo shirt med broderet eller trykt logo

Mangler du en polo med logo der er broderet eller trykt på? Vi har stor erfaring med at leverer poloer med logoer i høj og professionel kvalitet, med brodering eller tryk.

Vi har et stort netværk af leverandører og kan derfor tilbyde et stort udvalg af polo shirts i forskellige modeller og mærker med firmalogo. Vores store sortiment gør at vi helt sikkert også har en polo med den rette pasform og materiale til dig og dine ansatte.

En polo med logo styrker jeres brand

Dig og dine ansatte fungerer som ambassadøre for virksomheden når i er ude ved kunderne, derfor vil et firmalogo på jeres polo shirts være med til at kunder og andre i kommer i kontakt med vil huske jer og jeres firma. Med et styrket brand og øget kendskab vil en polo med logo være med til at tiltrække nye kunder i butikken.

Få pris på tryk eller brodering af logo på polo shirts?

En polo med broderi eller trykt logo er altid noget som du kan bruge, uanset branche. Skab noget genkendelighed for dine kunder og send et budskab om at i er seriøst og professionelt firma.

Kontakt os for at få et tilbud på en polo med broderet logo, eller tryk hvis det er det som i ønsker. Vi tilbyder altid hurtig levering, høj kvalitet og personlig service.

Ring på 93 95 91 31 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at skabe det perfekte arbejdstøj med brodering til dig og din virksomhed.

Bestil jeres polo med brodering eller trykt logo idag.