Siden Maria-Louise overtog firmaet i 2015 og ændrede navnet til Broderi Malou, har der været fokus på høj kvalitet, god service, hurtig levering og personlig betjening.

Hos Broderi Malou er vi seriøse omkring vores arbejde, og vi kan varetage hele processen, fra vi modtager motivet, til du står med din færdige profilbeklædning.

Derfor vil vi gerne være med så tidligt i processen som muligt for at vejlede og rådgive om placering af motiv og hvilke materialer, der giver det bedste resultat.

Profilbeklædning til virksomhed, forening, sportsklub eller privat

Et broderet logo eller budskab på arbejdstøjet eller profilbeklædningen sender et signal om kvalitet og laver dermed en effektiv reklame for dig og din virksomhed eller forening.

Hos Broderi Malou broderer vi på næsten alle slags tekstiler og til alle behov. Størstedelen af vores opgaver er brodering af firmalogoer, slogans og budskaber, men vi kan brodere stort set hvilket som helst motiv.

Oftest broderer vi på skjorter, arbejdstøj, jakker, T-shirts, slips, muleposer og hovedbeklædninger, men vi har også lavet flotte broderier på specielle ting som hundebure, festivalstole, bælter, bundmåtter, hundeseler, cykeltasker, rideudstyr og meget mere.

Også broderi til private

Du behøver ikke at have en virksomhed for at få broderet hos os. Vi laver ofte broderinger til private, som skal have lavet tekstilbroderi til løbeklubben, T-shirts til kortklubben eller vejfesten. Kun fantasien sætter grænser.

Så kontakt os endelig, hvis du har en god ide, så ser vi, om det kan lade sig gøre.

 

4 broderimaskiner

I kraft af vores 4 nye, moderne broderimaskiner kan vi uden problemer tage større opgaver ind og stadig tilbyde samme gode service, hurtige levering og høje kvalitet, selvom vi har flere projekter i gang på samme tid.

For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente levering til den aftalte tid, uanset hvor stor en bestilling du har lavet.

Vores broderimaskiner har 15 broderihoveder og kan brodere i op til 15 farver ad gangen. Det betyder, at vi kan tilbyde detaljerige logoer og motiver med mange farver, hvis det er nødvendigt.

Det er nemt at bestille broderitekstiler

Vi behøver kun at modtage det ønskede motiv i et godkendt filformat (PDF, JPEG, AI eller EPS), så klarer vi resten.

Det er os, der rentegner dit motiv og opretter broderifilen, og det er os, der programmerer maskinerne. Vi laver det hele selv og bruger ikke dyre mellemled.

Derfor kan vi tilbyde god, personlig betjening gennem hele processen.

Broderi i topkvalitet, til gode priser

Hvis ikke du finder svaret på dine spørgsmål her på siden, er du velkommen til at sende os en mail.